Model: 875794
0 reviews

Repti Rainforest er et rigtig godt regnsystem til kamilioner , gekkoer frøer eller andre dyr hvor der er behov for Daglig vandforstøvning,

dette lille robuste system , leveres med alt du behøver for at kommer godt igang.

Kassen indeholder pumpehus med indbygget sekund timer, dette vil sige at på kassen er en lille dreje knap hvor du kan indstille tiden fra ca 5-120cm dette er så lang tid pumpen vil køre hver gang der sættes strøm til den. ( dog har du stadig brug for tænd og sluk ur ).

3 stk. dyser med ophæng , 6 meter slange for tilkobling af dyser, vandtank samt filte

dette anlæg kan køre op til 10 dyser uden problemer, så skulle behovet opstå kan dette system nemt udvides , se vores store tilbehørs progam.

 

995,00
Availability: Only 2 item(s) left
Model: 875795
0 reviews

Repti rainforest PRO. Er et gennem testet super robust og lydsvag regnsystem  fra reptiles planet,  med en kraftig 24V pumpe.
Anlæget er komplet og klar til brug. samt vandtank og hvis det ønskes medfølger også kobling til direkte tilslutning af vand hane.
Der medfølger 3 dyser, og kan drejes i alle retninger (ekstra dyser kan kobles på, op til 12 stk.)
Dette anlæg er med 
Polypropylene fiber filter og Coconut activated carbon filter som er med til at filtere de værste partikler væk fra vandet, og nedsætter mægden af kalk partikler , så rensning af dyser og terrarie

Glasset nedsættes væsendligt.  Er rigtig godt valg til den som ønsker et problemfri og slidstærk vandingssystem som kan holde mange år ud i fremtiden.

Husk for opretholde filter delen anbefales det udskiftning af filtre hver 18-24 mdr.

1.695,00
Availability: In stock
Shopping Cart
Your cart is empty
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo